Zinedine Zidane er så vant fans af real Madrid

Zinedine Zidane er så vant fans af real Madrid for at sejre, tre trækker i træk opfattes ikke kun som en fiasko. Til at overdrive, for det er naturligvis ikke nødvendigt, men problemer af Madrid-holdet til at identificere behov for, at de har et sted.

Faktisk, fra “lys” til “Madrid” kampe blev spillet mod Sociedad væk (hvilket er overraskende i betragtning af den traditionelle uforsonlighed af den Baskiske på sit felt), og den indre kamp med “Osasuna”. Okay, en anden aktiv vil falde fra match med “Villarreal”: på trods af det faktum, at tre point på “Bernabeu” det mislykkedes at tage, var mindst synlige glimt i hans øjne og ønsket om at score. På andre spil, det er bedre ikke at huske. For at gøre det nemmere at komponere et billede af holdet spillet, gå igennem positioner.

Målmænd

På grund af skade på Achilles keylor Navas har misset starten af sæsonen – på den sidste tur han blev erstattet af Kiko Casilla. Canterano ikke imponeret over vores præstation og pålidelighed: spillet er på den måde – hans største problem. Være lidt mere effektivt at angribe spillere, disse fejl Betsafe (Se mere om Betsafe) nøjagtigt, vil et par af triple hoveder. Det er ikke overraskende, at der i den traditionelle undersøgelse Marca, fans af real Madrid en klar fordel foretrukne ham til at Navas. Afkastet af den Rica i systemet var så som så: det var efter et mislykket forsøg på Navas til at ramme bolden, der landede i Lizard, og fra det, der allerede er kastet ind i nettet. Det er klart, at det ikke er nødvendigt at forvente fra Keilor udstyrsstykke i den første “recovery” – kampe, men en vane er sådan en ting.

Forsvarere

En masse flere spørgsmål til dem tæt til Navas Nordicbet (Se mere om Nordicbet). Lad os starte med vingerne. Marcelo har gjort en enorm pre-season – var kompromisløs, men i den første officielle kamp så “fyld”. I de sidste tre kampe, den Brasilianske ikke deltage, og på den position på venstre back arbejdede landsmanden Danilo. Fragmenter af tidligere fungeret godt, dog lov til at gøre regelmæssig kører til modstandere i hans pande. Det samme gælder for Dani Carvajal, som, selvom de skaber en numerisk fordel i angreb, og den effektivitet, der ligger forude, er meget højere, men hans direkte ansvar til at klare, ikke altid er: på den højre flanke krydser følge hinanden, og målet er kun et spørgsmål om tid.

Endnu mere sjov i centrum af forsvaret, hvor de spiller, Sergio Ramos, Raphael Varane og Pepe (en af dem klar, når afhængigt af omstændighederne). Kaptajn “Madrid” forlader spillet en mærkelig oplevelse: hans visitkort er at bringe et mål/straf eller andre typer af problemer, og så heroisk forsøger at løse dem. Det er nogle gange muligt. Ofte side holdet bliver udisciplineret Ramos – hans pligt gule kort, der flyder i en suspension – tvivlsom service. En anden af de ulemper – hans lange afleveringer, der ikke når frem til adressaten. Stadig, Sergio er i stand til at ændre de vrede fans prisgivet deres luksuriøse “overskrifter”.

Fremskridt monitor Lizard efterhånden kommet til den fase af stagnation, der bliver et andet problem for Zidane. Zinedine mener, at hans landsmand, men han viser sig med hans spil, at han er i stand til at bevæge sig op på et kvalitativt nyt niveau. Det er uklart, hvad de kan forvente fra den 23-årige Franskmand, der bestemmer, i nærheden af straffesparksfeltet lykkedes ikke at lave en finte Zidane (i hans øjne), og bringer dermed en straf. Det er derfor, Perez er ikke travlt med at “flygte” fra klubben Pepe. For ikke så længe siden i den spanske presse rapporterede, at tilbragte en stor Euro den portugisiske at forlade real på en fri agent, men naturligvis på dette tidspunkt ville det være en fejltagelse må Florentino. Pepe – ikke syndfrie, men af den trio, han ser nok den mest pålidelige løsning.