Vi er den mest uheldige hold i ligaen

Han forbedrede hans humør kald Kongen af Fodbold Maradona, som er Jose Mourinho snart efter lodtrækningen duel med Arsenal pralede at intasgramu, men ellers var lige så ulykkelig som hans Reds. “Vi er den mest uheldige hold i Premier League,” sagde den portugisiske træner tryllekunstner på Manchester United bænken som ubeslutsomme resultat, der reddede Kanonýrům skiftevis Giroud 89 minutter, betragtes som en stor uretfærdighed.

Men det var ikke denne gang længsel elskovssyge træner Mourinho var ret i, at hans hold ledsaget i de seneste uger, utrolig dårlig held.

Gleaning sted Kanonaden
“Især i de sidste tre kampe i hjemmet. Mod Stoke vi kunne vinde fem eller seks nul, men vi bandt mod Burnley det var præcis den samme historie, fordi vi var også i stand til at sætte fem eller seks mål. Og denne gang med Arsenal? 2: 0 eller 3: 0 og det var igen en uafgjort, “spyttede i Sky Sports kameraer deres argumenter.

“Vi var langt bedre hold, og de spillede meget godt. Jeg siger ikke, at modstanderen ikke vandt, men han havde ingen chance for at vinde. Det er fordi vi lade ham spille som normalt spiller, “mindede Mourinho, hvis Manchester rangerer efter tolv runder i tabellen til en sjetteplads og lederne Chelsea havde mistet ni point.

“Men for den mest uheldige besætning liga, vi flyttede et andet sted. Af de seks punkter i vzpomínaných tre hjemmekampe, hvis vi var i top fire, “mindede han Mourinho.

Wenger kunne slå ham igen, men …
Sandheden er, at de røde havde i nøje overvåget duel klar overhånd og Gunners spillede.

“I defensivt var vi fænomenal, vi kontrolleret modstanderens kontraangreb, og bevogtet hans bedste spillere, var vi meget stærke uden bold. Og når vi havde bolden, vi spillede meget godt og gav også en fantastisk mål. Og vi kæmper for at afgøre, fordi Rojo og Pogba at have muligheder, “sagde den portugisiske træner, hvis stemningen ikke lave heller ikke, at Arsenal træner Wenger selv i tolvte gensidig turneringen ubesejret.

“Det var mig, der mistede point. Med Arsenal og arsen, som kan i det mindste nu føler jeg mig som en vinder. ”

DOMMER? Marriner er en ærlig mand
Mourinho overraskende nesoptil nehromoval og selv dommeren Marriner, der kunne efter operationen Nacho Monreal på Valencia straf fløjte.

“Jeg ønsker ikke at tale om det. Jeg har en god fornemmelse, fordi hvis han gør en forkert beslutning mod mit hold, jeg ved, at hans dom ikke var den mindste intention. Faktisk før spillet fortalte os klart: Jeg ønsker ikke at være stjerne i spillet, jeg ønsker ikke at blive set, jeg ønsker at gøre mit job. Og du hjælpe mig, så jeg kunne gøre mit bedste. For mig er det en ærlig mand og en god dommer, “Mourinho forblev selv efter den situation, der forårsagede på Old Trafford megen lidenskab.