Strapáč in Vitkovice tuntui vieraina Zimák

Ensimmäistä kertaa sitten kesän siirron Olomoucin jääkiekko eteenpäin Petr Strapáč palasi Vítkovice jäätä. Paluu “koti” hänelle tuli ulos. Hänen joukkue hävisi Ostrava 1: 3 ja syventää mustan sarjan Hanako jotka jään Vítkovic ole koskaan voittanut, ja palattuaan Extraliga vuonna 2014 Vitkovice ei saa yhden pisteen.

“Halusimme kurjuutta vihdoin lopettaa ja emme olleet kaukana. Valitettavasti meillä on vain yksi tavoite, vaikka olemme tila 1: 0 meille on mahdollisuus. Emme rebound verrattuna kaksi tai kolme maalia, meillä oli enemmän rauhaa, “pahoitteli 27letý Strapáč. Hänellä oli kaksi mahdollisuutta. Ensimmäisessä kaudella tolppaan portit, joka puolusti vasta viime vuonna joukkuetoveri Patrik Bartošák, toisessa osassa jo solmio valtapelistä hän ylittyy.

Minun on annettava
“Se oli asema piirien välillä. Minun on annettava. Mitä enemmän pitäisi kysyä, “ravistamalla päätään eteenpäin Mory.” Vitkovice meni sitten kolmannessa osassa valtapeli, ja hän oli huolehtia. Sitten lisättiin kolmas tavoite ja se oli taistelua. Vaikka meillä oli lopussa pitkä valtapelistä, me hyötyneet Viitaten maalivahti, mutta valitettavasti emme voineet tehdä maali “, hän kuvaili Vítkovice fosterling Strapáč.

“Se oli outoa pelata täällä vieraana. Luulin, että se oli täysin erilainen nipper “, myönsi Strapáč.

Myös toinen keskinäinen kaksintaisteluun hänen Olomouc Vitkovice menetetty, muista että se Strapáč mutta sen sijaan ensimmäinen ottelu Olomouc. Siinä on lauta hän razed John tuloste ja putosi lopussa pelin. Hyvä toimenpide vielä myönnetty kurinpitokomissio varsi jääkiekko seuraavista neljä ottelua.

Rangaistusta suurempaa ei ollut vielä
“Olin silloin palattuaan jään hieman päähäni ja olin hieman varovainen, koska olen seurannut pelini koskaan päästä suurempia seuraamuksia. Distanc ainakaan “uskoutui jääkiekkoilija kanssa esittäviä kokemus.

Tulosteet ystävä kovan osuman vapautettu niiden voimakas pelata, mutta ei aio perääntyä. “Olen pelaa hyvin nytkin. Se ei ollut tarkoitus, vaan pikemminkin valitettava yhteensattuma. Jack on hieman typerä kyyristyi ja osuin häneen. Uskon, että mitään tällaista ei tapahdu uudelleen “, sanoi Olomouc hyökkääjä, joka tällä kaudella ampuja paistaa.