SD Eibar – Celta Vigo

11

Celta på Estadio Municipal de Ipurua altfor vellykket, som ønsker å bruke hjemme Eibar. Hele kampen er alle mer kostnad som begge lørdagens rivaler atskilt med bare to poeng.

Celta Vigo gradvis økende grad prøver å få et rykte og miste kontakten med ledende spanske klubber eliten. Til tross for mange avganger og endringer i det generelle kadre hele Vigo klarte å holde seg i form i år. Ja, for den sjette Real Sociedad fra San Sebastian, noe som ville spille europeiske cuper, Celta tapte Bet365 bare to poeng! Det samme antall poeng delt på Celta Eibar, som etter mye enestående serie av forsøk på å bryte seg inn i topp ti.

Dette arbeidet har Eibar i forrige runde utsatt på grunn av de gode resultatene mot Villarreal han ikke klarte å etablere og tapte til Las Palmas. Selv lenge hun holdt uavgjort resultat, men mistet den i 94th minutt etter ilagt straff. Foreløpig ellevte Eibar, men ønsker å rette så snart som mulig en smak av hans fans og til å re-engasjere seg i kampen for høyere stillinger. Hjelp dem å gjøre, og ønsket å målvakt Yoel Rodriguez, som har blandede følelser før kampen. Nå i Vigo han Bet365 ble født lenge lokal Celta heie.

Meg selv før kampen, sa:.. “Det er for meg en veldig spesiell kamp, fordi Celta fikk svært tett og hele familien min i Vigo bor Videre har jeg i teamet mange gode venner nå vi spiller selv når Celta veldig god motstander hjemme rett og slett ingen poeng avfall kan ikke. Hvis vi har de to andre duellene tok seks poeng, ting ville ha tatt en helt annen retning, og vår posisjon i tabellen, gitt nærhet Cup ble igjen på noe annet. jeg er glad for at Celta ville savne Iago Aspas, fordi det er en stor og en uforutsigbar spiller, “lagt den Bet365 erfarne keeperen Eibar.

Aspås Celta vil møte for karetnímu straff, men Celta har mange andre likesinnede spillere. Å se det var den siste runden. Slik at selv om Celta involvert etter en anstrengende og mister en kamp av Europa League, men å rette smaken. På hjemme Balaidos stadion takle Valencia, men etter å ha mistet tretti minutter. Mål Roncaglia og Guidettiho henne, men til slutt nok for tre poeng. Nå Aspås som den beste målscorer på laget og tredjeplass sammenlagt toppscorer i La Liga vil møte og trener Berizzo må finne ut hvordan du Bet365 bytter fra krittmerket.

Frykt for det, men det betyr ikke: “Vi har sett mange ganger at vi er ikke bare et lag med stjerner, uten noe som de ikke kan håndtere Vår fordel er at vi kan erstatte de spillerne til å trekke sammen, og at vi klarer å sy montering og taktikk på. tilpasset dagens behov. jeg ønsker å rose laget mitt for hvordan sesongen hadde så langt. jeg Bet365 håper at vi vil se flere store ting, “håper Berizzo.

source: bet-no.com