SC Freiburg – RB Lipsko

Duel între doi nou-veniți oferă vineri předehrávce douăsprezecea rundă din Bundesliga din Germania. Puțini vor contesta însă, atunci când remiză înainte de anul crezut că jocul se va vedea pasul este în prezent lider de masa echipa. Dar este echipa atât de controversat de la Leipzig, a alerga ca ceasul și după o serie de sase victorii la rand si chiar si o infrangere pe tot parcursul sezonului sunt secții Ralph Hasenhüttla că echipa Germaniei de Est a mers dintr-un mobilier pentru copii angajament de succes în Ingolstadt, a condus intreaga liga înainte de inclusiv toate favorite de așteptat Bayern.

Ea Freiburg și anume ca poziția exclusivă în tabel nu se va găsi, dar, de asemenea, fanii echipei din Pădurea Neagră poate fi cu cursul sezonului destul de mulțumit. Creștină acuză Streiche, care a condus echipa începând cu anul 2011 și este cel mai lung antrenor de servire la banci bundesligových, stând după unsprezece meciuri jucate pe locul zece, și nu există nici un indiciu că noi nu suntem printre elita fotbalului german pentru a vedea anul viitor.

In timp ce sezonul trecut, a doua cea mai mare competiție, inclusiv martie meciului reciproce la stadion a dominat Schwarzwald Freiburg si Leipzig, sa mutat de la locul al doilea, favorit pentru meciul de astăzi, datorită dezvoltării recente a sezonului nu pot fi discutate. Taurilor pot merge în meci enlivened bucata mare, pe care au reușit săptămâna trecută să pitch Leverkusen. Leipzig în BayArena acesta a pierdut 1: 2, și chiar sa confruntat cu o penalizare, dar Sabitzerovi și colab. Am reușit să transformăm meciul și după golul victoriei lui Willi Orban, încheierea de confruntare, chiar a luat toate cele trei puncte.

Cu toate acestea, în cazul în care echipa Streichův trebuie să dea astăzi cineva este Timo Werner. de tineret echipa națională germană nu numai după transferul în Germania de Est ca o formă de tunete, după cum reiese din sase goluri sale pana acum in acest an, dar jucătorii VfB Stuttgart, el a reușit să înscrie de trei ori față de Freiburg. În cazul în care adăugați un alt gol acest moment, acesta va arăta astăzi Bundesliga seara.