Några andra föreningar, förutom förolämpningar

Ett av smeknamnen på Napoli låter som “cucharilla”, vilket översatt från italienska betyder “liten åsnor”. Ganska förödmjukande, är det inte? Ett smeknamn Napolitanare som erhållits som en följd av ett misslyckande av säsongen 1926/1927, emblem för klubben lekte en svart häst, en symbol för Neapel. Men efter att ha fel, hästen förvandlas till en åsna, och med detta djur fansen började att identifiera spelare och ledning. Senare, dock, namnet fastnar, och åsnan blev maskot “Ricardo”.

Några andra föreningar, i tillägg till förolämpningar som uppstår i sinnet när du hör om detta lite critter? Förmodligen envishet. Liksom tecken från cartoon “Shrek” och “Bremen”, av vilka den första, för ett ögonblick, tämja draken, och den andra hade ett ganska starkt intellekt, snabb kvickhet, kunde för att hitta vägar ut ur svåra situationer och bemästrat tekniken sportspel Expekt (genomgång av företagets bookmaker) street fighting. Det senare är särskilt nödvändigt om att återvända till vår verklighet, i en farlig och kriminell staden Neapel, men även andra som heter egenskaper är det möjligt att ansöka nästan samma team från denna mycket uppgörelse.

Med obeskrivlig envishet av spelare, tränare och ledare av “Napoli” varje år hävdar att de kommer att kunna bekämpa “Juventus” och att flytta sin piedestal. Förra säsongen hade de en verklig chans att förverkliga sina hot, och slog ut Juventus i den första omgången och vintern förskansat sig i första hand. Men, den klass av Juventus var högre, gör det möjligt för dem under våren att rycka ytterligare en scudetto, och Napolitanare kom hem med en silvermedalj, och direkt, för första gången kvalificerat sig för gruppspelet i Champions League. Men inte i detta fall. “Åsnor” blev riktigt nervös “Old lady”, och hon köpte dem den dyraste i alla bemärkelser av ordet röv (nu är det inte ett skällsord i stil med Roman Shirokov, om det) Gonzalo higuaín.

Vi vet alla hur många mål den Argentinska har skickats och på det orimliga belopp som han var såld. “Napoli” var kan korrekt och klokt att disponera intäkterna. Vägen ut ur den svåra situationen med förlusten av de viktigaste slående kraft var förvärvet av unga talanger – för Arkadiusz Milik – som redan har tagit sju mål på de åtta matcher han spelat i. Meningsfull överföringar måste läggas till det universella och det Joker Emanuele Giaccherini, Amadou Diawara, vpechatlilo många ledande Europeiska klubbar sportspel Betfair (Betfair), och Peter Zielinski och Nikola Maksimovic. De två sistnämnda har förklarat sig vara i spel för Udinese och Torino, respektive (Maximovich hävdade även Chelsea).

Det viktigaste i allt detta som Maurizio Sarri fick äntligen en bra bänk. Nu slips Napoli är utan en allvarlig förlust i klassen för att rotera truppen, vilket han misslyckades med förra säsongen. I höst, den Napolitanare har vunnit Ives Europa League sex gånger av sex, som en turnering rekord för antal mål i gruppspelet (22), men på våren på grund av brist på makt långsamt “blåst bort”, förlorade i den första etappen av slutspelet “Villarreal” missade scudetton. Nu Napolitanare är redo att övervinna en lång sträcka och att svänga ut med Juventus att representera Serie a i Champions League.

I Tyskland och Bayern är Borussia Dortmund, Spanien för Barcelona och real Madrid gick nyligen Atletico Madrid, Juventus, för en lång tid var att göra det hela Italien och även nått finalen. Han är nu på femte plats i UEFA-rankingen och är ansedd som en av favoriterna till Champions League med hela sommaren överföringar. Men detta är inte tillräckligt för den italienska allmänheten. På den Apenninska Halvön undrar när “inter” och “Milan” kommer att återvända till sin forna glans, men spelet in den andra sidan.

Dessutom, en annan all förståelse. Napoli är inte ett typiskt italienska lag, det ägnar så mycket uppmärksamhet till försvar och spelet på håll. Hennes främsta trumfkort är ett angrepp, och att Napolitanare överraska sina rivaler i Europa och i Italien. Detta framgår av posten i LEN och resultat i landet: “Ricardo” förra året, och detta tillsammans med den Romska poäng sportspel Betway (åsikter om Betway) i mästerskapet, men till skillnad från Romarna, attackerar ständigt, och därigenom avleda bollen borta från vårt mål och därför flyter mindre. “Det bästa försvaret är ett bra anfall” – ordspråket om dem.