Hockey pelaajat Olomouc voitti 30

Hockey pelaajat Olomouc voitti 30. kierroksen liiga jäällä viime Karlovy Vary 3:2 jatkoajalla ja he saivat ulos menestys sen jälkeen, kun yhdeksän tappiota peräkkäin. Menetti taas kahden maalin johtoon, mutta ajassa 61:55 päätti niiden puolesta, hyökkääjä Peter Strapáč. Energia hävisi kuudennen viimeisen seitsemän ottelua.

Vieraat olivat johdannossa aktiivisempi ja ei se muuttunut jopa kaksi power play kotimainen. Syntyi tämä vaarallinen valettu Jaroměřského jopa mahdollisuus Skladaného, joka epäonnistui kiekon liukua kattamaton osa tavoite. 18. minuutti lisäksi hän löi Eberle sauva.

Kotiin heilutti heidän ainoa Vojtěch Tomeček, joka pilata iloa erinomainen leikkaus Conrad. Johto odotti 31 sekuntia ennen loppua ensimmäisen kolmanneksen Olomouc, jossa hän sai syötön takana puolustus kotimaisen Skladaný ja kuinka pelata Betsafe avasi pisteet.

Toisessa dvacetiminutovce Karlovy Vary työllistävät vierailevat maalivahti vain ohjus alus kunnioittava etäisyys ja hyvin puolustava asiakkaat odottivat heidän seuraava tilaisuus. Että tuli 27. minuutti, paradoksaalisesti, on valta pelata Západočechů ja Vilske ylitti puolustaja Vyrůbalík. Keskellä pelin voisi lisätä jo ero kolme maalia Herman, mutta vaihtelevat maalivahti, iski oikea betoni.

Kotiin iloitsi ensimmäistä kertaa 34. minuutti käynnissä Mullane takana sininen mistä löytää Nordicbet ranne ampui takaapäin puolustaja yllätyksenä Conrad. Loppuun mennessä lähi-teko voisi dvoubrankové johtaa vieraat palaavat Holec, että ulompi rengas osuma se taas sauva.

Kolmannella kaudella on pitkään ollut kotona toimeenpanemiseksi vastaan aktiivinen peli Olomouc. 51. minuutti, mutta sen jälkeen Mullaneově toiminta Punk laukaus takaapäin puolustajien voitti konrad ja sidottu pisteet. Moravané kuitenkin ratkaisematta valtio ei ollut aikomustakaan hyväksyä ja lisätä hänen toimintaa loukkaavaa vyöhyke. Kun poissulkemiset Mullanea ja Tuominena pelasi mistä löytää Betsson 55 sekuntia viidellä kolmea vastaan, mutta Energia puolustaa itseään.

Asetukset-hoidon loppuratkaisu Strapáč, joka on saanut levyt edessä Michael ja rysty sulkea.