Forfall generasjon i England regnes som en av de beste i det nye århundre

Forfall generasjon i England regnes som en av de beste i det nye århundre. For to år siden, gutter 97-98 fødselsår vant em U-17, og deretter vekselvis erklærte seg i senior fotball. Patrick Roberts var leder av teamet. Om 19-år gamle kjæreste i to år, sier fotball-England. Flotte driblinger, så sjelden på Øyene, hastighet, mestring – Roberts er kanskje den beste utsiktene England i sin generasjon. Izzy brun, Dominic Solanke, Ryan Ledson – Roberts stjal showet.

Patrick Roberts ble født i Kingston upon Thames, en av de mest tynt befolket London-bydelen. Academy lokale “Wimbledon” gjerne akseptert en lovende gutt, men på 13 flyttet han til Fulham. Fire år senere, i miniatyr midtbanespiller gjorde sin debut i den viktigste team og glad hele England ukonvensjonelle dribbling. I 2014 samme år ble han tildelt merkelappen på et av håp for nasjonen, lede laget ditt til seier i Em for U17.

Styrker

Patrick Roberts – en av de beste dribbler i ungdomsfotballen. Det er helt trukket med en ball – så mye at selv jeg kan ikke tro at han er en Engelskmann. Han har veldig raske føtter, er i stand til å dreie hodet av forsvarer på ethvert nivå – bevist spillere på Barcelona, ingen tid for 19-åringen Vidunderbarn. Denne teknikken gjorde ham til en av de mest lovende talentene i den nye engelske generasjon: gjorde sin debut for Fulham i en alder av 17, og han er husket med en fantastisk RAID gjennom defensive redoubts av kandidat.

En god start hastighet gjør Roberts enda mer effektiv dribbler. 19-år gamle Engelskmannen har stor fart når du løper med ballen, på tide å skifte gir, er i stand til å i høy hastighet for å endre retning. For å fortsette å skrive kurs Roberts er svært vanskelig.

Men Roberts er ikke en typisk lav dribbler, som i ungdomsfotballen du kan grave opp et dusin eller mer. Engelskmannen har en utmerket kultur av pass, nesten all overføring nå sine mål. Og hans kors fra flanken nesten alltid er en trussel.
Materialet er i ferd med Roberts jeg har nettopp startet matlaging for et år siden. Da jeg ønsket å ta hit til sine svake sider. Men siden da, den unge Engelskmannen gjorde en flott jobb på denne komponenten. Roberts har utviklet seg betydelig siden da, og er nå en spiller trussel ikke bare en etterligning. I første 11 kamper for Celtic midtbanespiller har scoret seks mål, de fleste av dem – flott forestilling skudd. Skudd styrke er ikke imponerende, men korrektheten og teknikk.
Vi vil også anbefale: kontrollere men dette webområdet les her og denne