En af de største sensationer på den sidste dag af transfervinduet

En af de største sensationer på den sidste dag af transfervinduet i 2016, var overførslen af Mario Balotelli fra Liverpool i “nice”. Sig frem fra lejren af de Røde er ikke noget overraskende i, selvfølgelig ikke; ifølge nogle rygter, Jurgen Klopp advaret om de italienere, der ikke kommer til at arbejde med ham. Og efter overførslen Mino Rayol kaldet tyske specialist stykke af sammenhæng er ikke det højeste kvalitet – du forstår, hvad jeg mener.

På en pressekonference, der er dedikeret til overgangen, Balotelli udtalt, at der ikke er nogen risiko for de eventyrlystne, ved første øjekast, løsning manuel “nice” at træffe ham på nr. I Almindelighed, jeg startede med, at denne overførsel var sensationel – Ja, ikke udefra, så at sige, den giver, og fra værten. Den flamboyante figur af Mario på ingen måde er forbundet med billedet Unibet (Læs mere om Unibet) af fodbold klub fra samme franske by.

Selvfølgelig, nu den opfattelse at overføre en helt anden. Der er gået næsten en måned, og Balotelli har rystet overskrifter i udenlandske presse er ikke fyrværkeri og andre høje narrestreger og uventede resultater. Ja, der er, og inspirerende ord blev sagt, men som i det nuværende øjeblik, de fleste af dem er berettiget, og bekræftet.

I den sidste ende, fordi på grund af Balotelli ‘ s fire mål i deres to åbne kampe i League 1 tabel, som er ledet af hans team. Det er virkelig så genoplivning genoplivning – efter en lang og for det meste forgæves søge efter ly af deres egne talenter, SuperMario får sin chance, og i det øjeblik Bet365 (store portal), det indser næsten et hundrede procent.

Baggrunden er, naturligvis, meget stærk. Balotelli har haft nogle op-og nedture, og de er forbundet overvældende med Storbritannien og Britisk fodbold. Det sidste sted, Mario spil på øen blev “Liverpool”, har købt rettighederne til angriber efter at sælge Luis Suarez. Husk hvor meget frygt var, med hensyn til integration af Uruguay ‘ s målscorer i spil system “Barcelona”? Hvis ikke, vil jeg fortælle dig, at for meget. Om Balotelli tvivl blev i den anden, og nu, efter to år, ganske sjovt at sammenligne deres karrierer efter en tre-måneders transfer vindue af 2014.

Suarez var “the missing link” i Latin Amerikanske trio MSN, mens Balotelli har gjort alle forsøg på at spille, men Betfair (Sportsspil) i sidste ende faldt i unåde med nye head coach, og gik til League 1.

Selv her en joke om det faktum, at Mario er tilbage på stige – stadig “nice” spiller i denne sæson i de Europæiske turneringer. Af den måde, den italienske har allerede formået at debut for det nye hold i Europa League, men ikke så højt, som jeg gerne ville have det til fans, men for os at diskutere, indtil denne sidste kampe i mesterskabet i Frankrig.

Han mesterskabet i Frankrig sidste sommer mistede deres vigtigste medier person, der engang kom sammen med en begyndende infusion af sheiker-pionerer – Zlatan Ibrahimovic, der erstattede club residence “Manchester United”. Det er fundamentalt vigtigt ikke kun at Svenskeren vil ikke hjælpe PSG opnå det eftertragtede mål at vinde Champions League, og ikke mindre vigtigt-og marketing del af den overgang, det er blevet kendt for den iver og temperament af Ibra, hvis tilstedeværelse i en bestemt mesterskabet kan nogle gange være tvunget til at betale for dette mesterskab mere opmærksomhed.