Den andre fasen var en videreføring av den første

Denne første fasen var så god at det opprettes en ny oppfatning av team rundt om i verden. “Arsenal” har blitt synonymt med flott og effektiv fotball, med å vinne trofeer. Til slutt, bare en suksess. Thierry Henry “ikke-flyktige Dutchman” Dennis Bergkamp og Robert Pires hver gang arrangert et lite show. Ingen kan konkurrere med dem i lysstyrke, letthet og effektivitet. En slags “Cirque du Soleil” fra fotball.

Den andre fasen var en videreføring av den første. Hvis tidligere var det enkelt å kjøpe et abonnement eller en billett til spillet, som nå er aktuell arena allerede var liten for klubben. Nabolaget begynte å bygge et nytt stadion, men det ville kreve store investeringer, som teamet begynte langsomt å la ledere. Mange snakket positivt: hvis Wenger avslørt Vieira, Emmanuel Petit, Frederic Ljungberg, Cesc Fabregas, hvorfor skulle det samme, ikke fungerer med betinget, Lukas Fabianski eller Alex song?

Med begrenset finansiell kapasitet Wenger har funnet en verdig måte ut av situasjonen, begynte å tilegne seg talentfulle unge spillere fra hele verden. Problemet er at den beste spilleren på 16 er ikke det faktum at de vil forbli den samme og 21. Fabregas satte Walcott er uklart. Nicklas Bendtner, Philippe Senderos, Denilson, en tidligere kaptein i det nasjonale unge lag av Brasil og ikke oppfyller forventningene. Karrieren til Jack Wilshere og Abou Diaby bortskjemt skade, og Robin van Persie og de samme Cesc ble lei av å vente, når de er omgitt av partnere med tilsvarende talent. I tillegg, i England, er den nye super-klubber, takk til ankomsten av Roman Abramovich og Sheikh Mansour.

Og forventningene til fansen og ikke synes å avta. Men ikke bare fordi de er vant til å spille Henry og Bergkamp, men også på grunn av det faktum at høye billettpriser har blitt et reelt problem. Fans begynte å føle at hvis de betaler ikke hva de ser på feltet, og en ny komfortable stadion og fremtidsutsikter. Å investere i fremtiden, også for helse-og omsorgsdepartementet eller pensjonskasse, men ikke for football club. Fansen ønsker resultater her og nå. Forferdelige problemer med kvalitet forsvarere førte til det beryktede åtte medgis mål på old Trafford.

Til slutt, i den tredje fasen, som fortsetter i dag, begynte med den første virkelig dyre kjøp i historien av Arsenal – Mesut Ozil. Fans har nettopp begynt å miste alt håp om å vende tilbake til den suksessen fra tidligere år, og krevende lederstil bare lagt bensin på bålet av misnøye. I forhold til andre rike club så ut til å overgangsmarkedet blek, og i Champions League endte på de første stadiene av sluttspillet.
Vi vil også anbefale: Betfair bonus men dette webområdet Bwin og denne artikkelen sports betting