Den andra fasen var en fortsättning på den första

I detta första skede var så bra att det skapas en ny uppfattning av team runt om i världen. “Arsenal” har blivit synonymt med vacker och effektiv fotboll, med att vinna troféer. Äntligen, bara en framgång. Thierry Henry “icke-flyktiga Holländaren Dennis Bergkamp och Robert Pires varje gång iscensatte en liten show. Ingen kunde konkurrera med dem i ljusstyrka, lätthet och effektivitet. En typ av “Cirque du Soleil”, från fotboll.

Den andra fasen var en fortsättning på den första. Om tidigare så var det lätt att köpa en prenumeration eller en biljett till matchen, nu dagens arena var redan små för klubben. Området började bygga en ny arena, men det skulle kräva stora sportspel Nordicbet (Nordicbet) investeringar, som laget började sakta att lämna ledarna. Många pratade positivt: om Wenger visade Vieira, Emmanuel Petit, Fredrik Ljungberg, Cesc Fabregas, varför skulle inte samma sak att arbeta med villkorlig, Lukas Fabianski eller Alex song?

Med begränsade finansiella kapacitet Wenger har hittat en värdig väg ut ur situationen, började med att köpa talangfulla unga spelare från hela världen. Problemet är bara att bästa spelaren vid 16 är inte det faktum att de kommer att förbli den samma och 21. Fabregas sätter Walcott är oklart. Nicklas Bendtner, Philippe Senderos, Denilson, en före detta kapten i den unga landslag i Brasilien och inte uppfyllde förväntningarna. Karriär Jack Wilshere och Abou Diaby bortskämda skada, och Robin van Persie och samma Cesc tröttnade på att vänta, när de är omgivna av partners för motsvarande sportspel Betsafe (sportspel och kasino) talang. Dessutom, i England, den nya super klubbar, tack vare ankomsten av Roman Abramovich och Sheikh Mansour.

Och förväntningar som fans och trodde inte att minska. Men inte bara för att de används för att spela Henry och Bergkamp, men också på det faktum att höga biljettpriser har blivit ett verkligt problem. Fans började känna att om de betalar inte vad de ser på området, och en ny bekväm stadium och framtidsutsikter. Att investera i framtiden samt för Ministeriet för hälsa eller pensionsfonden, men inte för football club. Fansen vill ha resultat här och nu. Fruktansvärda problem med kvalitet försvarare ledde till den ökända att sportspel Betsson (åsikter om Betsson) släppa in åtta mål på old Trafford.

Slutligen, den tredje fasen, som fortsätter i dag, började med den första riktigt dyra inköp i historia för Arsenal – Mesut Ozil. Fans har precis börjat att förlora allt hopp om en återgång till de framgångar tidigare år, strama och ledarstil bara lagt bränsle på elden av missnöje. Jämfört med andra rika klubben såg till att överföra marknaden blek, och i Champions League slutade vid de första stadierna av slutspelet.