Csúsztatva tűzijáték

két helyen az bet365 kifizetés módok első tízben. Most már szerényebb.

Innsbruck, Pozsony. A szlovák szánkózás távozása után Jaroslav Slavik pilóta egy híres kettesével Ľubomíra Micka (bár még nem ideiglenes) veszteség történt logikai ambícióit.

„A siker minden helyen, az első húsz”, vallotta be nekünk a tegnapi telefonhívás főtitkára Szövetsége Mária Jasenčáková. Ott állt az elején a pálya Innsbruck Igls és lehúzták utolsó edzés lovagol a hetest, mielőtt a mai hivatalos megnyitó a világbajnokságot.

olimpiai vízi csúszda az egyik legrégebbi a világon, de az utóbbi hónapokban osztrákok nyilván korszerűsítették. Beletelt egy állítólag tízmillió eurót.

„A helyi szervezők ütő és ötleteket.Tesznek mindent, hogy a világbajnokság volt az esztétikus megjelenés és a kiváló díszletek.


Azt állítják, hogy a pálya felhajt tízezer ember „mondja ötszörös olimpiai bajnok.” Mind a 27 expedíciók saját fan club. Szlovák expedíció druk bet365 mobil fiai Imst. Ő itt nőtt fel, és a gyermekek minidráha. „

világbajnokságot sorszám 39 este megnyílik az ünnepségen, amelyet csatolni kell egy látványos tűzijáték. Szlovákiában a versenyeken indul csapatverseny pénteken küldött hét képviselői. Sajnos, hiányzik közülük háromból kettő, aki két évvel ezelőtt a Salt Lake City gondozása két elhelyezési az első tízben.A duo Mick – Marx, aki a hetedik helyen végzett, most fut csak fékező, és szólókarrierbe, és nem is vagy tizedik solo Nightingale. Ezért nehéz lesz megvédeni és hetedik helyét a csapatban.

Az első utáni olimpiai vb hanem hiányzik néhány más: például szószólója női cím egy német Sylke Ottová aki szülési szabadságon van, és az ő legendás honfitársa Georg Hackl, aki végül az aktív munkát. Igaz, a németek sokkal szélesebb bázist és mindkét kategóriában a legfelső helyeken.

szlovák törekvések alacsonyabbak. „Mivel mi vár Sabolová helyét a húszas és reméljük, hogy ott és Ninis, de ez nem lesz könnyű”, mondja Jasenčáková.Pár Horváth – Cook, aki nemrég meglepte a 14. helyen a németországi világbajnokság fogja tapasztalni debütált. Elvette elsőbbséget Harnišom a Regeci aki tavaly tapasztalt jó úton halad Igls súlyos baleset.

Marián Šimo

A MSDnes: 18.30 megnyitó, péntek: 13.15 csapatverseny, Szombat: 14:40 és 16:50 kétfordulós versenyen a férfiak, vasárnap: 11.00 és 12.10 kétfordulós verseny párok 10/13 és 15:00 két fordulóban a verseny a nők számára.

Szlovák hét

Men: Jozef Ninis, Walter Marx, a nők Veronika Sabolová, Jana Šišajová, Romana Nováková, egy pár Leo Horvath, Jozef Kuchár.

bet365 internetes sportfogadás